Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Monday, January 28, 2013

Assam laksa mariee

10.00 pm
isnin..

wow dah jam 10 rupanya, lewat hari ini hubby balik mesti lapar sekarang ini tengah tunggu suami yang dok praktis marhaban kat masjid. confirm dah sampai rumah ini makan macam orang kebulur setahun. Ampoon suamiku jangan mare ye.

so esok adalah "tamu"atau pun pasar malam istilah untuk orang melaya,memang hot spot untuk peniaga seperti kami ini, jual assam laksa sahaja, tapi berbungkus-bungkus kekadang sampailah dalam seratus lebih jualananya. dan semoga  Allah murahkan rezeki kami berdua untuk hari esok pulak, Aamin ya robb. suami adalah orang kuat atau tulang belakang pembantu terbaik ku di dapur.walaupun kekadang berperang juga. perkara biasa lah kan. so rasa masakan tu pun meriah juga.

orait suami dah sampai, nak prepare makanan dulu.. sup ayam dengan labu putih, ikan masin dan telur goreng jeklah lauk pauk hari ini. daaaa sambung esok ye.


2 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

Good Wife, Mom to my family. said...

thank you mr saifudin,May Allah bless us. Aamiin Ya Robb