Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Tuesday, December 28, 2010

emo ke aku?

salam..
duhaii.. lamanya tak memblog, bukan setakat tak memblog tapi mengemas bilikpon jarang sekali sekarang ini, nak kata bz, bz lah kut... tu sebablah tak boleh memblog.

dan tajuk atas tu sesuai ke tak ye dgn diri aku sekarang ini?? aku pon pelik jadinya. betul ke aku emo? masalah biasalah manusia, mesti akan hadapi masalah. samalah macam aku juga. dan syukur alhamdulillah bila ada suami ini tahap ke emo an tu takdala macam time single. takdelah jiwa kaconya merapu2.. kekeke.

OPpss tak kisahlahkan, dah alkisahnya blog diri sendiri lantaklah nak taip apa, korang baca ke tak aku tetap happy dgn blog aku. mcm juga korang kan. ada jugala sempat bertandang ke blog kawan2 yang lain, well sapa yg sempat jot down komen. i really apperciate atas persahabatan maya korank dan ada jglah sahabat luarmaya yang kini bermaya2 dengan aku. itulah nama ukhuwah tidak mengenal luar maya atau alam maya. hihihi.. buat ayat disorder jap!

ekceli, aku sekarang neh suka duduk kat kedai runcit maya aku, dan alkisahnya sekarang neh aku dah start test market sebagai persediaan aka my planning bila contract dah tak sambung. terima kasih lah PM bagi kami kerja setahun lebey ye.. tp niaya jg la sbb banyk harga stuff dah naik, macam2 adakan .....sperti kata mckik astro tue.. kekeke..

dan Alhamdulillah, sambil2 tu dah berniaga jual2 laksa, syukur aku tak tau plak dalam semalam start niaga jam 3- 9 malam leh dapat untung bersih seratus, paling cikai bersih pon dpt rm46. aiksh kalu niaga malam2 rasa2 leh tahan gak ye.. tp tulah niaga neh mesti ada turun dan naiknye kan. dan yg penting kalu dpt keuntungan kita takleh suka suki mkn duit tu. sbb duit tu mesti dok simpan tuk time meruncing.. jadi entrepreneur ni kena dare to fail, creative, inovatif . ;)

klah kalu camtu, kepala den dah poning.. time to go to bed.. yeaahhhhh walaupun jam dan menunjukkan 2.13 am. tp mata aku tetap maintain adakah ini penangan coffea Gano. kasihan my hubby dah tidor dengkur.. ZZzzz.. neway. gud monik all. ;)


2 comments:

rlyza said...

jan jgn slalu tdur lewat..nda baik tk ksihatan kita..aisehhh..

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

long.. kesiukan aku mengonline malam2 neh long.. lagipun kalu aku awal tido.. bangun lmbt pasti kepala ku pusing2 kekeke..