Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Sunday, November 21, 2010

Jalan2

Salam..

selamat pagi isnin.. hari ahad korang buat apa?..
hehehe.. tanya soalan lagi..
oklah.. back to my story.. sabtu tu dah planning dengan my hubby nak pegi simpang mengayau ( the tip of borneo ).. so aku dengan suke hatinya pergilah bersiap awal tapi tak masak ye.. dengan riang rianya kata kat hubby tapau beli kat kedai jeklah memandangkan cuaca mendung jek takut tak kantoi dengan hujan. dan alhamdulillah waktu jalan2 tu terjumpa plak dengan sahabat lama waktu belajar di kolej KIK. geng keras tuee.e...tempat terpemes kat daerah kudat dan juga merupakan penghujung benua borneo.. hihi ( banyak cantikk cakap benua plak )

ok pe pun enjoy mu piccas ye


hujan dah turun pun..

chalet yang baru dibuat siap ada kanu lg..

Sandy beaches

sang hubby cuma mampu melihat tiada rezky nak mandi ler

kulit2 siput.. cantik hargapon berbaloi2

keluarga neh mmg berani siap mandi laut dan hujan lg

terkenangku dulu rumah arwah aki.. best tinggal rumah neh

pulau2 yang kelihatan dr Pantai Bak-bak

Rumah api


ok ini dia tmptnya.. gambar lama dgn MIL .. hehe

p/s--> sesapa kawan2 yang nak gie sabah jgn lupa datang ke tempat neh ye.. Simpang Mengayau ( The Tip Of Borneo ) KUDAT

2 comments:

MSS LaWLiET said...

Oho, gambar mesti dirakam guna 'the new-super-beloved iPhone' tu kan..? Muahua3! Gambar yang kata tunjuk pantai Bak-Bak tu kak, pantai Bak-Bak kah? Bukan pantai situ tu Pantai Kelambu atau Pantai Simpang Mengayau? Ehe..

Nota: Nda rindu Kudat. Hua3 XD

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

hehehe... alah dik kalu guna Iphone tu enda cantik dik gambarnya.. tu kelemahan iphone .. enda powerrr kalu amek gambar..kekeke'

iya dr pantai bak2 tu.. dr simpang mengayau trus singgah di pantai bak2.. bestt wooo.. enda rindu sama Pantai2 dikudat kah? ngeee