Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Saturday, November 20, 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.com

SALAM SABTU SEMUA

Hari ini korang buat apa? masak apa ? hihi.. asyik soalan yang sama saja kan..
Apapun minggu neh stay la dirumah bersama suami ku memandangkan parent aku
gie kota kinabalu hantar adik aku yang telah dah nak masuk univ. hihi..

Oppss, tengok tajuk entry ini macam seronok kan, free domain ?? selalu kita tumpang domain blogspotkan so selepas ini bila dah join manatau dapat free untuk buat domain sendiri. contohnya leh lah letak shiezan.com ke?, sayangku.net ke?sambaltumis.org ke? hehehe..

Saya terharu dan bebesar hati sangat sebab adik sekerja En.samizul telah men'tag' aku salah seorang yang terpilih walaupun belum ada kepastian lagi akan dapat tapi mana tau akan dapatkan. tak kisahlah dapat atau tidak tapi bagi saya cukup untuk mengeratkanlagi perhubungan sesama blogger. ;) wink tiru ayat dari MSSLAWLIET.. hihi


Oleh kerana, perlu untuk mentagkan lagi 5 orang rakan bloggers sebagai syarat untuk menang, maka dibawah ini 5 orang yang saya telah pilih..








MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG

GIVEAWAY DOMAIN DARI MELROMEO.COM

Syarat dan Peraturan

1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com

2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY INI)

3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers

4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap!

Easy Huh? Pemenang akan dikira menggunakan Random.ORG! Mungkin Anda Bertuah ? Siapa tahu ?

Hehe , Tarikh Tutup 30 November 2010!* GoodLuck And Enjoy Bloggers!

Easy huh?

*Mungkin berubah






1 comment:

MSS LaWLiET said...

Oho, mantap2.. Terima kasih kak, ehe.. Saja terlibat dengan pertandingan yang macam ni. Hadiah tu yang bikin semangat tu kunu, hua2