Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Saturday, February 5, 2011

Tips Shopping ?..

Assalamualaikum..

Selamat Pagi..hehehe, dah jam 12.30 tengah malam dah malam sangat, bukannya tak boleh tido tapi dah terlebey tido, bangun je rasa badan panas semacam, then duduk lepas sat tgk2 tv tiba2 plak perut memulas2 dan aku disahkan cirit birit. oh yeah, mmg satu kombinasi penyakit yg amat bagus tuk mengurangkan lelemak yg degil diperut. hihi.

Alamak terciter psl cirit birit plak, padahal tajuk Tips Shopping, oklah go the point, khamis hari tu aku, hubby & my parent pegi kk untuk melawat adik bongsu aku yg belajar kat PTPL kk, lepas tu dia pon ajakla kami pegi jejalan kat SURIA shoppingMall, adeh cuma tu jek yg buka, lelain Mall tutup, takde hati aku nak shopping time2 gini dengan keadaan ekonomi kami yg tak berapa ok.. dan waktu tuh, aku dah siap2 lipat2 duit tu letak dalam kete, cuma yg ku bawak cukuplah RM20, oleh sebab dari Kudat aku dah siap2 masak nasi Halia + ayam masak selasih, makan kenyang2.. dan alhamdulillah nafsu serakah untuk bersopping pun dah menuruh.. so korang trylah tips aku neh.. tapi kalu sapa2 yg memang saje nak kuar shopping dan makan2 dgn org tersayang jgn buat ye.. kasihan kang GF korang, ada juga yg merajukss dan kata korang kedekut. Well korang layanle pic kami yg tak seberapa, dan aku lebey bnyk habiskan masa layan emak aku shopping yelah mak aku jarang sgt turun KK dan bershopping since dah ada anak merangkap PA fashion so pa lagi..

PEACE..WALAUPUN TAK SHOPPING YE

MOM, AWEN, HER FRIEND


PILIH MAMA, JGN ENDA PILIH

TEMAN SETIA MENTUA ...

p/s --dulu time cinta cintun, jumpa hubby saya mesti msk siap2 dr rumah sewa bg dia rasa masakan saya.. dating kat foodcourt KL central Pulak tuh.. kekeke

3 comments:

princeduyong said...

part last tu yang best....dating kat food court.. ;)

Adinda Amy Sensei said...

salam kak...apa khabar..

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

prince Duyong@ hehehe.. tu la dating tempat org ramai ye..

Adinda Amy Sensei@ salam dik.. kabar baek.. ;) thanx jejalan blog akak