Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Saturday, February 5, 2011

Journey at My dad Kampung..

salam
Opss.. terlebey sudah, ok hari ini saya merajinkan diri ye berada dalam blog saya then posting gambar2 yang sepatutnya daripada terus berada lama dalam kamera MAMA saya so its better saya post sini awal2 sebelom di delete. yeahh.

OK journey balik kg dari 3hb bermula ke Kota Kinabalu dan balik ke Kg Pitas, begitu mencabar buat kucing saya.. hihi bukan saya ye sebab saya dah biasa. dan kasihannya kucing saya dah sakit sekarang ini harap2 dia panjang umur, sebab dah berapa kali kucing kami mati, tak taulah kenapa. sedey sangat :( sebab kucing ini lah teman bermanja buat kami semua. takpelah harap2 dia sihat esok sebab nak bawak dia pegi klinik haiwan.

OKla korang layanlah pic our journey yg tak seberapa ini, dengan banjirnya, dan juga rumah kamfung parent saya .


Hubby merangkap driver, anak merangkap PA mymom


Kawasan yg teruk dilanda banjir

Nasib baek kereta gigih jek lalu tempat banjir neh

air yg turun dari bukit nasib baek air tak deras

rumah kamfung my parent

Tamu dipekan Pitas

sang choki letih duduk tunggu kami shopping

p/s--sekarang kucing saya tengah sakit, harap2 panjangle juga umur kucing ini ye. Aminn

3 comments:

Sasa Al-Sharif said...

kesiannya kucing tu. apa pasal dia boleh ikut melancong ni?

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

ya bah teda jaga dia kalu drumah, nanti enda terjaga makan dan minumnya.. tu yg beliau suruh angkut seja .. ikutlah dia melancong pegi KK-Pitas.. kasihan jg dia.. sekarang ini tengah cirit birit dan muntah2.. :(

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

alahaiii coki.. kesian..saat2 terakhir..