Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Wednesday, January 12, 2011

Kasut Misteri ??

Salam Semua..
Ok.. since aku pun dah gile dengan GiveAway neh..
Aku planning nak cari da best hadiah tuk pemenang2 neh..
so
This is of my listPresent tuk da winner nanti.. Yeahh..
OK 1stly

BOleh tak aku bagi hadiah camgini...??


Mesti selesa jek pakai kan kasut neh.. ala2 bulu giteww.. takpon Kasut style ini,


Wow.. sungguh selesa... tengok cantik je kuku2 sandal tu kan ,very practical pakai jalan2 santai ke beach ..
HiHI...

Dan yang ini pun apa kurang hebatnya... ;)


yeah, ini pon design yang cantik juga, ala2 seksi giteww.. hihi

Oklah .. sesapa yang berminat dengan cadangan Hadiah tuk GiveAway saya ini sila angkat kaki yew... ;)

3 comments:

izan_cute said...

erkk,tergamak ke nak pakai kasut camtu hehehe

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

hihi.. tu la..
sape lah punya idea wat design kasut
ala2 pelik neh.. hihi

Mr. TN_SkY said...

ahahaha..yang atas tuh xpayah kot..xselera lak nak pakai :p