Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Wednesday, December 15, 2010

pening kepala..

salam.. selamat malam..
pening2 lagi...tapi sempat juga membuat 2 entry..
sejak kelmarin lg aku dah pening2.. asal baring jek otak belah kiri aku sakit..
apesal haaa.. tapi kalu aku tak baring.. ok plak.. alahai.. adakah sebab bantal aku berbau busuk..
oppss.. ada kena mengena ke?

so oleh kerana aku cuti hari ini, awal pagi jam 9pagi agak2 bank dah buka, aku pon ajak en. suami pegi ke pekan , 1st tuh gie renew lesen aku walaupon aku tak memandu aku dengan bangganya bg jg kerajaan malaysia kaya raya ye ( tu yg my dad cakaplah )2ndly langsaikan hutang kereta, 3thd antar duit kat MIL tp guna duit hubby ye, lepas tu makan2 dan dating dgn hubby.. jgn jelezzz.

sebelom balik umah singgah jap ke cosway, oleh kerana aku tak bawak cash,aku pon guna kad debit maybank aku.. wajib plak tu beli seratus ke atas.. apaalaaa.. tapi takpelah i got the coupon voucher/point jg kan.. nanti aku nak reedem bread maker dan lepas tu bolehler menggatal membuat bread.. tadaaaa jan jelesszz.. tak payah beli gardenia yg semakin mahal, beli alat2 membuatnye.. lepas tu buatler bread sampai muntah.. ada aku kisah? kata emak aku. janji ko kemas elok2 ye dapur tuh.. wakakaka.. memang anak bertuah.. eh aku susun juga bah mama.. hihi

aku mau neh baaa...

so tadik aku beli stuffs neh.. manalah tau kut2 boleh membantu menghilang pening2 kepalaku..


energy Mat, letak atas bantal..

ginger extract cream & nano cooling Ball

sambung citer, atas td ya cam tu lah kalu tinggal dengan parent.. tapi aku rasa kalu tak tinggal dgn dorang memang sunyi parent aku.. sbb aku lah anak yg paling bertuah mcm2 perangai hadaaa.. ngee. i love u mom & dad..

Alamak apesal tajuk citer pening tapi citer shopping pulak yg masuk.. hentam seja la bah.. janji aku happy kamu pon happy baca. hahaha.. entry aku pon mcm gila2 jak bahasanya penangan otak sebelah kiri sakitlah neh..so tuk menghilangkan pening aku layanz laaa minuman neh.. layanzz da piccas..

layan minum ne letak 2 sachets.. naa amek ko!

licin ..tinggal bakinye saja

tadaaa.. tengok cantikkan.. ini hasil tangan masyarakat kaum bajau tau.. emak aku beli.. lepas tu aku dengan suka sukinya letak barang2 haku dalam tu.. tadaa.. emak aku beli tuk aku ler.. kekeke...


p/s -- masih tertanya2 neh kenapa sakit pale aku neh kejap ada.. kejap takde.. time taip en3 neh takde plak nak sakit.. ada ke aku dilanda ketensionan.... oh tidak.. jgn dekati aku tension.. i dun loike you..


2 comments:

Sasa Al-Sharif said...

mungkin sedang memikir masalah yang itu. menanti khabar yg x pasti kunun

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

iya bah kan dik.. doa sama tawakal sejalah kite dik.. moga2 ada sinar harapan buat kita semua.. Amin ya robb