Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Tuesday, March 2, 2010

DIET



ALAMAK CITER DIET LAGI NEH..

BARU JE TADI JALAN2 DI BLOG MEMBER.. YG NEH SPECIAL SKET BLOGNYA.. BLOG MEREKA YG BERDIET2.. VERY INSPIRING AND TOUGHER PPL .. KENAPA? SBB MEREKA2 BEGITU TABAH SEKALI MENGHINDAR DIRI MKNAN YG MENAIKAN BERAT BADAN.. AKU.. ?? ALAMAK UPPERCASE PLAK WORDING NEH..

Apapun alhamdulillah.. masih memiliki kesihatan yg baik, tapi memang azam ku 2010 neh kena turunkan berat badan.. bukan apa..kalau diizinkan dan rezeki dari ALLAH SWT nak sgt2 dapat baby.. 1st nasihat yg diberi.. turunkan berat badan anda.. aishh.. chaiyo2..

sekarang neh, aku tengah try excellerade, please check www.lemoks.blogspot.com, aku dah habis 3 kotak ( inside got 15 sachet ) ni nak tunggu stok baru sampai , 3 kali sehari aku ambil.. yups mmg bagus dan badan aku leh terima.. sekarang neh dah leh membuang 2 kali sehari.. apataknya sembelit ku neh mmg degil suka sgt bermaustatin dibadan.. punyalah susah nak membuang.. hoho..tapi sekarang ini Alhamdulillah.. lagi sekarang ini.. dengan sokongan padu dari suamiku tersayang emuaahh .. tiap2 petang turun padang.. dah 2 minggu lari2 anak kat KOmpleks sukan.. sambil2 join the uncle Tai-Chi wat senaman aerobik Tai-chi.. best.. tapi time period .. Tak leh join cuma leh ikut warm upnya je.. hoho.. tak tau ler napa plak kan... hihi

Harap2.. ini bukan angan2 kosong saja kan.. dah 2 minggu.. and will be continue programnya.. apapun best of luck for me.. and chaiyo2.. bukannya nak kurus sgat pon Alhamdulillah cukuplah setakat sedap mata memandang dan sihat bersama suami.. lagipun aktiviti yg dilakukan bersama-sama suami boleh juga merapatkan hubungan suami isteri.. chewaah..

2 comments:

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Eizan - aku pon ada baca blog org yg berlumba2 berdiet. Siap amik gambar hari nih makan aper and berat badan hari2.. huh.. ada yg menjadi la jugak aku tgok.. yg dulu lagi besar drp aku ttb dah sama aku..huu..aku jer yg maintain tak nak turun2 pulak..

lemak degil..

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

hahaha..needa. tu lah best kan tgk.. very inspiring.. kalu dorang boleh.. takkan le kita boleh.. aku pon susah betul nak turun.. apa taknye.. membedal pon tak kurang2.. hahaha.. kuasa makan amat tinggi sekali.. takpe needa.. teruskan bersenam.. agaknye metabolisme rendah kut..