Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Monday, December 6, 2010

IM BACK ..

salam..
alahai lamanya aku tak mengupdate posting..
sebab petang jumaat balik kg my mom dituaran ada perbincangan hal2 kekeluargaan sebelah my mom sempena majlis persandingan adik sepupu aku tuh...
dan paling best.. majlis yg terancang akan dihadiri oleh semua sepupu2 aku except my little num 3 brother aku yg dah masuk kolej oktober.. :(
disamping itu sempat jg lah berjalan2 di bandaraya kota kinabalu..
layan movie, pampered my body pegi bermassage... dan tut.. mcm biasalah shopping, ini yang bestnya kalu duduk kat small town leh jimat duit, tp bila ke bandaraya mcm2 laa yg nak dshopping kan.. tapi kena beringat jugalah since the price naik, terpaksa jugalah cut the expenses yg tak berkaitan dan yang paling penting jimat cermat. hohoho..

oklah layan neh gambo2 mesra rakyat aku sewaktu di kk.. sebab malas nak membuat ayat2 berjela2..


kebakaran di sinsuran petang jumaat


layan mee kuan loo ayam

with my adik sepupu patricia

hehe.. gie beli baju.. yay.. tgk sang suami suka sgt candid gambar huhu

makan2 di medan makan Suria shopping Mall

p/s-- alamak simple jek k.. neh gara2 takde mood nak menhupdate.. hoho

2 comments:

samizul.net said...

Amacam Narnia kak? Sempat? 3D woo kat Suria Sabah tu.. Muahua3 XD

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

dik.. hehehe yg pegi suria neh dik.. jalan2 sama makcik kak bah pegi karnival kerjaya.. tgk narnia 3D di 1B, best jg la.. tp mcm kak lagi suka jalan cerita yg 1 & 2. sbb 4 orang adik beradik semua ada, yg neh cuma yg adik num 3 & 4 seja, tp ada org baru lah.. sepupu dorang .. hehe..

harry porter pon best jg dik.. mati sudah c elf tuh.. huk huk..