Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Sunday, August 8, 2010

Happy birthday my liang2 moi anchovy sista patricia


















sabtu baru2 ini balik ketuaran(my mom village).. sambil menyelam minum air..bukannya apa kebetulan pulak memang ada janji dgn potential customer di kk..hahaha ini gara2 aku ada iklan sambal neh di mudah.com.my
adalah dalam 3 orang customer tu.. seorang tu ambil sampai 10 botol.. mau cakap botol kah tu ar.. hentam seja laa.. apapun alhamdulillah.. tapi yang banyak ambil ini kawan2 jugalah.. thanks to carol, lydia( my junior st peter kudat dulu)my colleague zian and dora.. hehe..sempat jugalah meninjau dan memantau bilik anak2 dara ini terus ku terkenang zaman2 ku mendara dahulu diperantauan... dan juga sahabat ku di kudat, siap ada sudah yang cakap nak register as a member sambal.. hihi.. bestest supporter and tukang pemberi komen rasa sambal2 ku c nalin.. thanks ar.. aku masak sambal ini pon ikut mood aku juga.. nasib baiklah ada sang suami yang sudi jadi tukang potong2 bahan, ya terima kasi darlingku.. i love u..alamak sempat lagi bah.. ( 18sxx) ngee..

opps..silap entry ini tau.. actually post ini tuk wish to my younger sista.. my beloved kazen, patricia lynette mangharam for her beday sweet 17 sudah kan c paer.. anduii.. yg ini anak bongsu kepada my anty iaitu adik bongsu kepada my mom siblings yang beragama kristian, her dad ini mix cina+indian burma, semoga cpaer lulus spm with flying colour, selalu ku ikut perkembangan adik manis ku ini since dia kecil mmg tomel.. sampailah dia besar mendara, sampai aku sendiri enda terbeli dia hadiah.. sebab rasa macam dia masih 7 tahun yang suka dibeli pensel box, pensel seja.. hihi. Just wait for our beday present.. tunggu dapat gaji dulu k.. hihi.. anyway.. we love u so much.. be a good girl.. no notty2 ya..

2 comments:

Sharif Asri Sharif Al-am said...

syukur kak. laris jg sambal tu, sampai jg d kk :)

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

syukur Alhamdulillah nak.. bolehlah bah kan..