Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Wednesday, January 6, 2010

PROGRAM MOTIVASI BERSAMA ADI PUTRA



SALAM SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENGIKUTI PROGRAM MOTIVASI BERSAMA ADI PUTRA , BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK MENDAPATKAN TIKET, TIKET ADALAH TERHAD UNTUK KAWASAN SABAH. TERBUKA UNTUK PARA IBU-BAPA, ANAK-ANAK, GURU-GURU DAN SESIAPA SAHAJA TERUTAMANYA MEREKA YANG ISLAM AMAT SESUAI UNTUK MENGIKUTI PROGRAM INI.

NOMBOR PHONE SAYA 0138642710 / 0148659408 / 0173718403
-- PUAN NURSHIZAN OSMAN

4 comments:

setanggi syurga said...

kak, sy berminat.. tapi, ada program lak kat sandakan tarikh tu.. yuran brape kak??..hihihi.. nk minta adik pegi.. akak turun tawau skali ker??

agas said...
This comment has been removed by the author.
agas said...

satu je lah saya nak kata..sebelum adi ni buat program motivasi kat budak2 lain..baik dia buat program motivasi utk diri sendiri dulu..

masuk sekolah khas brenti..boleh terima..masuk A-level pun brenti..kerajaan bukan suruh dia amik upsr..pmr or jauh skali spm..

A-level tu esesmen utk masuk universiti la woi..amik A-level 2 bulan terus brenti..kata boring..fine klau boring knapa x blaja kat umah jek..lepas gi la amik exam..tgk ramai2 dia lulus tak?

aku cakap ni bukan sekadar cakap kosong ye..cari la info pasal ainan cawley budak melayu yg dah abis program kimia kat polytech singapore tuh..dia lgi la kena amik stat dr o-level. o-level tu lg rendah dr a-level tau..

x byk bising pon..n skrg tgh amik degree lain plak kat HELP..adi pun 10 taun gak..certif apa pun tarak..certif cikai upsr pun x dek..

klau la dia abiskan A-level dulu mesti dah leh masuk havard or oxford..

nah baca ni:
http://utusan.com.my/utusan/arkib.asp?y=2007&dt=0711&pub=utusan_malaysia&sec=parlimen&pg=pa_03.htm&arc=hive

dah la semua orang taja..brenti..lepas tu ada hati kata kerajaan lepas tangan..ko nak kerajaan buat camne woi?

aku bukan lah nak bangga2 kan budak ainan tu tapi mmg dia down to earth..family dia x orang taja pun..ok jek dia blaja..

so moral utk adi..gi la motivasikan diri sendiri dulu ye sblm pandai2 nak motivasikan orang lain!

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

en.Agas, saya neh bukan jenis orang yg cepat melatah.. dia ada sebab tertentu kenapa dan mengapa dia tak nak ambil semua peperiksaan dan tajaan apa2 dari kerajaan, kalu dia nak pegi oxford ke harvard boleh jek..sebab anugerah yang Allah S.W.T bagi kat dia, semua fakta yang awak tahu semuanya dari media dan pembacaan awak, secara realitinya pernah awak jumpa dan bercerita dengan dia. sebelum tu kaji la dulu.kan.. so terpulanglah pada awak. dan tuk pengetahuan awak, dia buat program neh pon sebab dia nak sharing dan wang yang dia dapat tu pon tuk buat dana yayasan dia. orang nak pegi alhamdulillah tak nak pegi.. tak pelah lagipun duit awak tak terbang pon kan.. so kena buat onar di blog saya. kalau berani letaklah link blog awak sekali baru lah gentle.. diskusi secara baik.. :)kalau tiada kepuashatian.