Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Friday, August 21, 2009

coti-coti sabah ( part 2 )

okeys coti-coti this time plak, di daerah tamparuli. actually bukannya bercoti pon tapi kebetulan ada benda nak beli so singgahle ke daerah tamparuli.. hehehe teringat pulak lagu jambatan tamparuli.. so this pic amek dr kereta.. so gambo tak clear sgt.. kebetulan waktu tu ada pelancong dari semenanjung m'sia.. so please check it out..

Terminal bus Tamparuli

burung layang2 kut.. tak sure la..

sungai tamparuli.. sejuk jek air dia.. air dari gunung

JAMBATAN TAMPARULI YG BARU

apa yg best kat TAMPARULI neh? mcm aku yg sabahan neh.. just an ordinary lah.. tapi yg aku suka cuaca sejuk di awal pagi, sebab daerah ini terletak dekat dgn GUNUNG KINABALU. so faham2 ajelah.. kebetulan my mom asalnya orang TUARAN, dan TAMPARULI neh berdekatan dgn TUARAN, so cuaca TUARAN pun sejuk kalau malan dan di kala subuh..chewaah.. insya allah kalau rezeki murah nak juga buat rumah keluarga kat daerah tuaran, since kat daerah pitas pon rumah keluarga dah ada kat sana..so is unfair lah kan..

sebab planning nak huneymoon kat RANAU blom terlaksana.. nih yg tgh dok jalan2 mana je yg tersempat.. kesian husband sbb dia tak pnh gie sana lagi.. tu lah yg nak sgt gi situ. takpelah kalau ada kesempatan kitaorang pegi lah kan.. :)

next trip lagi.. i post kat sini yek..

1 comment:

SiMpleSmArtErMe said...

nanti needa nak gi Ranau!!

Selamat berpuasa eizann