Unforgettable Day




Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Daisypath Wedding Ticker

Tuesday, June 16, 2009

cerita aku

Tahun 2009 nih tahun dimana kazen2 aku menikah termasuk aku sekali.. then this year lah yg buat aku ngan husband kelam kabut.. dmana dgn sepupu2 menikah dan nak siapkan rumah sebab aku sendiri pon menikah.. dan 11 hari sebelum menikah aku dapat offer kerja di opis aku sekrang..Alhamdulillah berkat orang nak menikah kan..best kerja ditemppat sendiri..everything is budget. now aku tengah menunggu offer job dr kementerian ++, its mean aku dapat kerja then ive to think about my future, my carreer , everything bla2.. sekarang mmg dah kena planning everything yaaa.. but the environment my current job suits to me .. and new job mean ive to facing the new environment again.. argghh.. tu lah masalahnya..

tahun ni aku dengar2 bnyk job kontrak dlm govment, almost 50 ribu jobs tu, baguslah juga sebab kerajaan bg kerja kan..nak elak pengangguran.. dah shah alam dah ramai yg kerja kilang terpaksa amek vss dan production pon dah kurang..kerja kat KL dan SA, i think rm2000 doesnt enought.. even me juga pening2.. but in my hometown.. bolehlah i can save money tapi mmg kena remind diri sendiri..especially for those who have married..

harap2 someday i can get the permanent job lah .. Amin ya rabb.. ya planning tu penting, plan A, Plan B.. hehehe.. bnykle aku punya plan.. wokeylah i'll continue later.. coz aku dah nak pulang.. it almost 5 o`clock.. marah pulak kekasih hati aku tuh...

1 comment:

SiMpleSmArtErMe said...

Eizannn...
Wahh makin comelll..

InsyaAllah.. rezeki tuh ader..tp kita kena berusaha..

All the best eizann..rajin2 update blog yek.. :)